Mads Bo blender lækker is med krydderier på en Vitamix Ascent A2500i
🌱 https://highonlife.dk/high-on-smoothies.html

Ligner smagen på dine smoothies lidt for meget hinanden, så se med på denne blender opskrift, hvor Mads Bo vil give dig inspiration til hvordan du kan variere smagen af dine smoothies og is med krydderier på din Vitamix.

Mads Bo erfarer at kanel, kardemomme, vanilje, lakrids og kakao gør sig virkelig godt i smoothies. Det samme gør sig gældende når du skal lave is og desserter på blenderen.

I denne Vitamix opskrift skal du bruge:

1 frisk banan
2 frosne bananer
1 dl plantemælk, f.eks. havre eller mandel
2 tsk. kakao (antioxidant)
½ tsk. kanel (ægte kanel – ikke cassia som er langt billigere)
½ tsk. vanilje eller vanilje sukker
½ tsk. kardemomme (meget aromatisk, familie med ingefær, og kendt i det indiske køkken)
½ tsk. lakrids (Som hvidløg og ingefær antiinflamatorisk, 50 x sødere end sukker, lokker smagen frem i andre ingredienser.

Det kan også være du har prøvet kræfter med den grønne Kung Fu opskrift, fra bogen High on Smoothies? En sand klassiker med både spinat, lakrids og faktisk også anis.
LINK: https://highonlife.dk/high-on-smoothies.html

Personligt er juicemanden Mads Bo ikke så vild med kombinationen af kakao og grøntsager som kål og broccoli. Men i sidste ende er det er jo smag og behag.

Erfaringen er at vanilje, kanel og kardemomme går til det meste, både grønne og røde smoothies, uden det begynder at smage alt for meget af jul. Derudover kan man jo eksperimentere videre med de lidt stærkere krydderier som chili, ingefær og sort peber, der sagtens kan bruges sammen med de lidt sødere og mere harmoniske smage.

Du kan også fint lave smoothies hvor du rent smagsmæssigt planker din mormors æblekage eller efterligner nogle af julens mange smage fra f.eks. pebernødder og brunkager.

Gør det spændende, variér smagen og hold dig inspireret. Gør dit køkken til en legeplads og slip kreativiteten løs.

I denne video benytter Mads Bo en Vitamix Ascent 2500i som du kan finde meget mere info omkring på https://highonlife.dk/vitamix-ascent-a2500i-hvid.html.

#vitamix #blenderopskrift #sundlivsstil

Previous articleVælg den rigtige juicemaskine | Slowjuicer vs. saftcentrifuge – Witt by Kuvings c9640, SAGE BJE 430
Next articleDet økonomiske kredsløb og konjunktursvingninger