Vælg den rigtige juicemaskine første gang. I denne video fortæller Mads Bo dig, hvad der er værd at kigge efter når du skal købe en juicemaskine
https://highonlife.dk/shop/juicemaskiner.html

De tre ting juicemanden Mads Bo personligt kigger efter er følgende:

1) Den skal være nem at gøre rent, og der findes ikke juicemaskiner som er nemme at gøre rent eller kan opvaske sig selv. Men der findes nogen som er nemmere at gøre rent end andre, og det er de produkter du finder på min web shop

2) Punkt to, den skal være så effektiv som muligt. Der skal komme så meget saft ud af vores frugter og grøntsager som muligt.

3) Punkt tre, vi skal ikke kunne slide den op. Den skal være så kraftig, solid og driftssikker som overhovedet muligt. Vi kan godt lide at teste tingene og fælles for alle de produkter som har fundet vej ind i High on Life webshoppen, er nogle produkter som netop lever op til det.

Grundlæggende findes der to slags juicemaskiner. Der findes det der hedder centrifuger og så findes der slowjuicere eller saftpresser om man vil.

Centrifugen her i videoen er en SAGE BJE 430 og fungerer på den måde at den river og slynger saften ud af de frugter og grøntsager vi kommer ned i maskinen. Det er en forholdsvis hård proces som bevirker at vi ilter juicen en smule, hvorfor det er bedst at drikke den ’straight away’. Vi vil også opleve at der kommer en smule skum på toppen af juicen og at juicen skiller.

Til gengæld er det en nem og meget hurtig proces, da saftcentrifuger nærmest sluger ingredienserne. Det kan derfor være en fantastisk begyndermaskine – eller den perfekte maskine til dem hvor tiden altid er en knap ressource.
Læs mere om saftcentrifugen SAGE BJE 430 – The Nutri Juicer cold.
https://highonlife.dk/sage-bje-430-the-nutri-juicer-cold.html

Så findes der slowjuicere, her en Witt by Kuvings C9640. Den fungerer ved at kværne og presse ingredienserne ud, så det er en mere nænsom process – det er nærmest en tykke oplevelse ingredienserne får – og det betyder at vi får et slutprodukt af en højere kvalitet som ikke skummer og skiller på samme måde med centrifugen. Vi får en juice som kan holde sig 3-4 dage i køleskab, en juice som smager af mere og en generel en juice af en højere kvalitet.

Læs mere om Witt by Kuvings C9640 juicepresser.
https://highonlife.dk/witt-by-kuvings-slowjuicer-c9640-cox-gra.html

Der kommer hele tiden nye juicemaskiner på markedet, og siden 2003 har Mads Bo testet i omegnen af 100 juicemaskiner, og kommer der et produkt som er bedre i morgen, ja så sælger vi selvfølgelig det produkt i fremtiden. Det vi egentligt bare vil fortælle er at vi løbende udskifter vores sortiment, således at vi altid har den bedste centrifuge, den bedste slowjuicer osv.

c9640 fra Kuvings er noget nær verdens bedste juicemaskine, se videoen om verdens bedste slowjuicer https://youtu.be/X9co7lCieHY

Previous articleRødbedeshot
Next articleVitamix A2500 | smoothies og is med krydderier | Mads Bo vitamix blender | vitamix ascent