Har du udendørs træmøbler, så har du nok lagt mærke til, at vejret har en negativ effekt på træet. Heldigvis er det nemt at behandle træet selv, så længe man har fat i den rette træbeskyttelse. Der findes nemlig forskellige varianter, og alt efter hvilken effekt man er ude efter, så kan man vælge træolier der giver forskellige udtryk. Men først og fremmest er deres vigtigste opgave at beskytte træet.

Uanset om man har træmøbler udendørs eller indendørs, så kan træets overflade falme med tiden. Hvis træet, i form af for eksempel havemøbler, bliver udsat for de barske elementer, så er det især vigtigt, at man giver det noget træbeskyttelse, så man giver træet de bedste muligheder for at holde et velplejet udtryk i så lang tid som muligt.

Træbeskyttelse i flere farver

Træbeskyttelse er ikke kun beskyttelse. Samtidig med at du beskytter dine møbler lavet af træ, så kan du samtidig også givet træet din foretrukne farve. Hvis du for eksempel kan lide et elegant og lyst udtryk, kan du behandle træet i en hvid oliefarve. Er du til gengæld mere til en mørk sofistikeret farve, så kan du male træværket sort.

Træbeskyttelse kan også købes i form af en vandbaseret eller oliebaseret løsning, og der er fordele og ulemper ved begge. Den oliebaserede træbeskyttelse vil trænge dybere ind i træet og forlænger således træmøblets levetid, men vandbaseret beskyttelse er nemmere at arbejde med og er desuden også det mest klimavenlige valg, fordi det indeholder færre opløsningsmidler.

Høj kvalitet til en god pris

Der findes mange forskellige varianter træolie og træbeskyttelse. Som sagt kan man få vandbaseret, oliebaseret og farvede træolier. Hvis man er bevidst om miljøet, så kan man med fordel kigge efter miljømærket træbeskyttelse, så man vælger en mere klimavenlig løsning. Her kan man blandt andet holde øje med Svanemærket og Blomsten, som er et EU-miljømærke.

Uanset hvilken olie eller beskyttelse man vælger til sine træmøbler, så kan man vælge imellem flere varianter af høj kvalitet hos decofarver.dk. Udover at finde gode priser her, så kan man også finde gode tips til, hvordan man behandler sit træ.

Previous articleKøb bøger af Leonora Christine Skov på nettet
Next articleEt befugtningsanlæg er godt for medarbejderne og produktionen