Ta’ to kosttilskud for kr. 350,- Køb dem på https://highonlife.dk/2-stk-greens-el-oil-by-high-on-life-o.html
Ønsker du at toptune dit drikkevand eller dine juicer og smoothies, så vær opmærksom på at vi lige nu kører tilbud på vores to kosttilskud. Nemlig Greens og Oil by High on Life.

Olien er en økologisk og funktionel blanding af alt det vi ved der virker. Bl.a. Hørfrøolie, Hampolie, Hybenkerneolie, Rosmarin og Citronmelisse.
Olien er produceret lokalt i Skanderborg og udover at stabilisere blodsukkeret og sikre optimal optagelse af den det du kommer den på og i, har den en række sundhedsmæssige effekter på kroppen som du kan læse mere om på High on Life.
Målet har lige fra start været at lave verdens bedste planteolie, og det synes jeg i al beskedenhed at vi er sluppet afsted med. Jeg bruger den i juice, smoothies og på min salat.

Greens by High on Life er et økologisk kosttilskud, som udelukkende består af potente grønne planter som stammer fra både over og under havoverfladen. Det er en nøje udvalgt kombination, som er designet til at give dig det ultimative boost af grønt. I mit produkt finder du bl.a. økologisk hvedegræs, byggræs, lucernespire, brændenælde, mynte og grønkål. Og som om alle disse fantastiske planter ikke var gode nok i sig selv, så har jeg blandet dem med blå-grønne alger som chlorella og spirulina.

Mads Bo blander pulveret i sit drikkevand og tilføjer det i sine grønne juicer og smoothies.

Det er livskraft blandet med endnu mere livskraft.

Previous articleTilbud på Oil og Greens by High on Life | kampagnefilm
Next articleRodfrugter SAGE BFP 800 foodprocessor | vi laver rodfrugter i ovnen | Mads Bo High on Life