Ønsker du at være sund uden dårlig samvittighed, selvdisciplin og anstrengelse?

Alt for mange af os har et mentalt styresystem som i større eller mindre grad modarbejder den sunde livsstil, vi egentlig ønsker. Men hvordan ville det være, hvis din sundhed kom ud af kærlighed til dig selv og din krop? Hvis du helt spontant og naturligt fravalgte det usunde, fordi du gerne vil være god ved dig selv.

Og tænk hvis det kom helt autentisk, ærligt og ægte. Kunne det ikke være fedt?

Med dette fem ugers online forløb giver vi dig mulighed for netop at komme dertil. Vi lærer dig en konkret metode til at ændre på de dele af din tænkning, som spænder ben for dine sunde intentioner. Hver uge er der to timers live video-undervisning og to timers “hjemmearbejde”. Og ja, for nogle lyder det måske af meget, men forandring kommer ikke af sig selv, og sandheden er da også, at dette kursus ikke er for alle. Du skal turde kigge indad og vove at være ærlig. Er du klar på det, er potentialet til gengæld enormt. Lær at elske den, du er, og slip af med de gamle tankemønstre, som holder dig fast i dårlige vaner og saboterer din sundhed.

Mads Bo har teamet op med en af de absolut bedste på området, nemlig Ernest Holm Svendsen. Ernest er forfatter til flere bøger, bl.a. bestselleren ”Nærvær”. Han er INLPTA certificeret Master Coach og Certificieret Facilitator for The Work of Byron Katie. Gennem de sidste 20 år har han ikke bestilt andet end at arbejde med mennesker for at hjælpe dem med at skabe indre og ydre sundhed gennem individuelle sessioner, workshops, online forløb, kurser og retreats over hele Europa. Vi er afsindigt glade for at Ernest har sagt ja til at være med på dette forløb og stolte over at kunne dele det med dig.

Mads Bo ved om nogen hvad det vil sige at arbejde med sig selv, og hvad der skal til for at ændre adfærd. Og han har selv haft stor glæde af Ernests kompetencer. For ét er, hvad der virker på den korte bane. Noget helt andet er, hvad der virker på den lange, ægte og autentiske bane.

Med dette forløb vil vi tilbyde det bedste af det bedste. 80% af det at være sund, sidder efter vores overbevisning mellem ørene, og derfor inviterer vi dig nu til at tage fat dér, hvor det virkelig batter. 

Ægte sundhed starter mellem ørene.

Previous articlePersille ærte suppe på din Vitamix blender 🌱Mads Bo laver grøntsagssuppe i hans vitamix ascent a2500
Next articlePoke Bowl SAGE BFP 800 foodprocessor | vi laver en Poke Bowl med blomkålsris | Mads Bo High on Life