I denne video præsenterer Mads Bo en af hans absolutte favoritter, når det kommer til sund grøn juice.
Læs mere om slow juiceren Mads Bo bruger i videoen
Grøn Juice opskrift

Opskriften er super simpel og indeholder basis ingredienser som man kan finde i ethvert supermarked. Den smager frisk og pga. de grønne grøntsager er den også super basisk, hvilket betyder at den hjælper med til at neutralise syre i kroppen. Trods den sure smag, har citronen faktisk en enorm basisk effekt når den kommer ind i kroppen.

Grønne grøntsager som grønkål og spinat indeholder store mængder magnesium, som bl.a. virker muskelafslappende. Det er godt hvis du træner meget, hvis du er stresset, hvis du har svært ved at slappe af og falde i søvn, hvis du døjer med allergi eller blot har svært ved at komme på toilettet.

Opskrift:
1 Agurk1 håndfuld grønkål
1 håndfuld spinat
3 stilke selleri
1 Citron med skræl 1 æble 1 spsk. kvalitetsolie og isterninger

Denne grønne juice er lavet på en juicemaskine fra Witt by Kuvings

Du kan finde mere info om den bedste Witt by Kuvings C9640 hos High on Life: https://highonlife.dk/shop/juicemaskiner/slowjuicer.html

C9640 er en videreudvikling til den legendariske model C9600, og med den nye model har producenten optimeret maskinen på et par vigtige områder. Modellen tager ligesom forgængeren hele frugter og grøntsager, så du slipper for at skulle snitte ingredienserne, når du skal juice.
C9640 giver silkeblød juice og den opgraderede model har et effektivt filter og kværnsystem, der giver din slowjuice en renere og endnu blødere konsistens.
Den nye presseteknologi gør desuden at maskinen mere rengøringsvenlig end forgængeren her i videoen..
Som juicemanden Mads Bo udtrykker det “C9640 presser de hårdeste grøntsager som bladselleri til den lækreste juicekonsistens, jeg nogensinde har smagt”.

Vil du have det bedste af det bedste, så er det Witt by Kuvings C9640 Mads Bo anbefaler og samtidig vil sætte sine penge på!

Previous articleKampagne Vitamix E310 – 1
Next articleVind en lækker juicemaskine | Sage BJE410 en saftcentrifuge også kaldet The Nutri Juicer