#HighonlifebyMadsBo #pastasauce #sauce

Jeg er vild med opskrifter, der er nemme at gå til. Og jeg bestræber mig altid på at lave opskrifter med så få ingredienser som muligt. Mad skal være nemt og ligetil.

Find mere viden om blendermaskiner på https://highonlife.dk/shop/blendere.html og gratis opskrifter på lækre og sund juice på https://highonlife.dk/opskrifter/juic…

Hvis du lige umiddelbart ikke er vant til at hælde grøn sauce over din pasta, vil du blive overrasket over denne spicy sag med bid i. Den er intet mindre end fantastisk og slår lidt igen.

Er du ikke til koriander, kan det udskiftes med basilikum, men du skulle prøve det i denne opskrift, for sammen med jalapeño er der overraskende mange, der bliver omvendt. Den er intet mindre end fantastisk og slår lidt igen.

Er du ikke til koriander, kan det udskiftes med basilikum, men du skulle prøve det i denne opskrift, for sammen med jalapeño er der overraskende mange, der bliver omvendt.

Ingredienser
– 1-2 avocado, uden skræl og sten
– Saften fra 1 lime
– ½ frisk jalapeno eller 1 spsk. syltede
– ½ grøn peber
– 2 fed hvidløg
– 1 håndfuld koriander eller basilikum (eller begge dele)
– ½ dl. Vand
– Smag til med salt og peber

Fremgangsmåde:
Kom alle ingredienserne i blenderen i den listede rækkefølge. Blend på din Vitamix på dip/puré-programmet eller start på hastighed 1 og øg til hastighed 10 og blend i 50 sekunder.
Lav din egen sunde pasta af squash, gulerødder eller brug fx en boghvede eller bønnepasta.
Vend pasta og sauce sammen i en skål og servér.

Tip: Top din pasta med modne cherrytomater i halve og ristede pinjekerner.

Abonnér på min kanal for at få inspiration til en sund livsstil og lækre opskrifter: https://www.youtube.com/c/highonlifeb…

Previous articleVegansk Cabonara Sauce
Next articleSpicy Avocado Pastasauce