I den her video vil jeg forklare hvordan du laver den perfekte smoothie. Og når du har set den, vil du med sikkerhed være blevet klogere på smag, farve, væskeindhold, konsistens og variation.

Personligt elsker jeg smoothies. Farven, konsistensen og den behagelige mæthed…
Spis dem som is, morgenmad eller drik dem som shake. Der findes smoothies og så findes der ’hjemmelavede – få din mund til at løbe i vand – og danse for vildt smoothies’. De smager syndigt godt og kan virke helt dessertagtige trods ingredienser som spinat og frosset broccoli.

Til dig, som endnu ikke selv har prøvet at blende dine frugter og grøntsager, kan jeg kun sige, at det for mig er en nærmest guddommelig oplevelse. Ikke alene giver det en stor glæde selv at frembringe det – det smager også himmelsk. Og nå ja, så styrker det både krop og sind.

Se med her og lær hvordan du laver den perfekte smoothie.

Find mere viden om verdens bedste blender på https://highonlife.dk/shop/blendere.html og få gratis opskrifter på lækre og sunde smoothies på https://highonlife.dk/opskrifter/smoothies.html

Abonnér på min kanal for at få inspiration til en sund livsstil og lækre opskrifter: https://www.youtube.com/c/highonlifeb…

#HighOnLifebyMadsBo #Smoothie #LavDenPerfekteSmoothie

Previous articleNy fase! – OFF SEASON 8.1
Next articleEn elendig uge! – OFF SEASON 8.2