Er du typen, der elsker at tage på rejser og lave aktiviteter outdoor, så er denne artikel noget for dig. Du kan her få inspiration til, hvor din næste rejse kan gå hen, hvis du vil nyde jordens fantastiske natur.

 

Tenerife er en perle uden lige

Skal du ud og rejse, hvor vandring og hicking er en del af din ferie, så er Tenerife noget lige for dig. Øen er en del af de kanariske øer og er lokaliseret ud fra Afrikas kyst, så klimaet indbyder til en oplevelse outdoor. Øen har Europas højeste vulkan, Teide, hvor der ligger en skøn naturpark omkring, hvor der er muligheder for at opleve både dyr og natur. Øen er klimatisk delt i to, hvor den sydlige del af øen er varm og mindre frodig, mens den nordlige del af øen er køligere og mere frodig. Du kan dog over hele øen opleve et bakket terræn, hvor der mange steder er fantastiske udkigsposter. Så er det behagelige klima, naturskønne områder og en vulkan dig, så kan Tenerife anbefales som dit næste rejsemål.

 

Østrig er kendt for sine mange vandrere

Hvis du kan lide at bruge din tid outdoor, så er Østrig også en anbefalelsesværdig destination, da det er der, de høje alper befinder sig. Alperne er et suverænt terræn for vandrere, der gerne vil have lidt ekstra udfordringer på deres tur. En god ide vil være at planlægge sine dage, inden man tager afsted. Man kan planlægge dem, så man får vandret i løbet af dagen og har bestilt de hyggelige hoteller, der fungerer til skisport om vinteren og til vandrere om sommeren. På den måde kan man kombinere sin passion for vandring med en del af det østrigske kulturliv.

 

Sydamerika er en spændende udfordring

Du kender ligesom alle andre den store Amazonas regnskov. Klimaet og terrænet giver fantastiske udfordringer til at komme ud og afprøve din indre outdoor type. Du skal sørge for at være i god form og have spurgt din læge til råds med hensyn til vacciner, inden du beslutter dig for at tage en tur til den fugtige og frodige regnskov. Hvis Amazonas skal nydes til fulde, anbefales det, at du pakker en god vandrerygsæk, med alt hvad der skal til for at overleve, så du kan vandre uforstyrret af byer og andet. Herved giver du også dig selv muligheden for at overnatte i den skønne regnskov.

 

USA er altid en mulighed

USA er et kæmpe land og giver mange muligheder for at vandre i forskellige klimaer. Du kan eksempelvis tage i Yellowstone Nationalpark, der med de flotte høje træer og vulkaner kan give dig nogle fantastiske billeder. Du kan også tage til Grand Canyon og opleve den flotte natur, hvor det mere bjergrige og varme terræn også kan give dig nogle helt fantastiske billeder. USA er generelt et land, der er så stort og rigt på natur, at du uanset hvilken slags vandretur du søger kan få dine ønsker opfyldt.

Previous article3 ting der nu er smarte
Next article2a økonomiskolen: Ekspansiv Finanspolitik Præsenteret i Minecraft