I denne video vil Mads Bo give sit bud på en læskende, grøn sommerjuice.

Opskriften er ikke kun ubeskrivelig smuk, den indeholder også en bred vifte af vitaminer, mineraler og andre plantestoffer.

Mads Bo har skruet op for alt det friske og syrlige og sammen med æblet og de grønne vindruer er denne opskrift helt lemonade agtig. Den har undertone af den ellers så velkendte Mojito.
Friskpresset juice er vitterligt kroppens ekspresservice. Der går ikke mere end 15 minutter fra vi har drukket juicen, før den kan måles direkte i blodbanen. Der er med andre ord direkte indsprøjtning af diverse vitaminer, mineraler, enzymer klorofyl og en lang række andre plantestoffer. Af samme grund kalder Mads Bo det for Verdens hurtigste fastfood.

Bruger du en centrifuge, så pak mynte og spinat mellem æble og agurk.

Ingredienser
½ citron med skræl
½ lime med skræl
1 håndfuld mynte
1 håndfuld spinat
½ agurk
1 æble

Denne lækre sommerjuice er presset på en juicemaskine fra Witt by Kuvings

Du kan finde mere info om den bedste Witt by Kuvings C9640 hos High on Life: https://highonlife.dk/shop/juicemaskiner/slowjuicer.html

C9640 er en videreudvikling til den legendariske model C9600, og med den nye model har producenten optimeret maskinen på et par vigtige områder. Modellen tager ligesom forgængeren hele frugter og grøntsager, så du slipper for at skulle snitte ingredienserne, når du skal juice.
C9640 giver silkeblød juice og den opgraderede model har et effektivt filter og kværnsystem, der giver din slowjuice en renere og endnu blødere konsistens.
Den nye presseteknologi gør desuden at maskinen mere rengøringsvenlig end forgængeren her i videoen..
Som juicemanden Mads Bo udtrykker det “C9640 presser de hårdeste grøntsager som bladselleri til den lækreste juicekonsistens, jeg nogensinde har smagt”.

Vil du have det bedste af det bedste, så er det Witt by Kuvings C9640 Mads Bo anbefaler og samtidig vil sætte sine penge på!

Previous articleEps 9. Riskmanagement – Risikoanalyse af USD problematikken i 3 afrikanske lande ifht guldminer
Next articleEps 10. Eksponentielt stigende US gæld over 100 år, hvilken betydning for investeringsstrategi