En læsehest er en, der forfærdelig godt kan lide at læse bøger. Og der er mange læseheste i Danmark. Det er hyggeligt at sætte sig til rette i en god lænestol, eller i sofahjørnet, med en god bog. Man lukker den triste hverdag ude og dykker ned i bogens fortælling, og forsvinder ind i dens univers. Man gribes og røres, men føler med og følger med, når historierne udvikler sig i bøgerne. Og man bliver ikke forstyrret af ligegyldige notifikationer, for bogen kan kun en ting.

Hvis man er glad for at læse, og endnu ikke har stiftet bekendtskab med bøgerne af Leonora Christine Skov, så kan det varmt anbefales at læse hendes bøger. Leonora Christine Skov er en dansk forfatter, anmelder og debattør, som efterhånden har et pænt forfatterskab bag sig. Og der kommer hele tiden nye bøger til, for Leonora Christine Skov er en produktiv kvinde. Mange af hendes bøger har selvbiografiske træk. Man får et indblik i forfatterens liv og tankesæt, når man læser hendes bøger.

Kompliceret forhold til familien

Leonora Christine Skov har mildt sagt haft et anstrengt forhold til sine forældre. Ikke mindst moderen har været et problematisk bekendtskab for forfatteren, der i flere bøger beskriver det mildt sagt ikke særligt behagelige forhold, de havde til hinanden. Forældrene havde meget svært ved at acceptere at Leonora Christine Skov sprang ud som lesbisk. Dette har ført til lange kriser og et reelt brud, som har skabt store traumer i forfatterens psyke. En barsk historie, men Leonora Christine Skov er god til at bearbejde sine traumer, og få noget godt ud af dem i bogform.

Bog & Idé har hendes bøger

En dansk forfatter af denne kaliber skal naturligvis være på hylderne i Bog & Idés webshop. Hvis man går ind hos bog-ide.dk, kan man finde hele forfatterskabet, og bestille bøgerne hjem. Der er mange timers rørende og spændende læsning i dette forfatterskab. Og når man er færdig, så kan man jo tage fat på et nyt. Gode bøger er der heldigvis nok af hos denne boghandler på nettet.

Previous articleSyng af hjertets lyst fra 19. Udgave af Højskolesangbogen
Next articleVælg den rette træbeskyttelse