Black Friday står for døren og i november falder dagen, hvor butikker og webshops byder op med vilde tilbud. Tilbud med store procentsatser og rabatter, der gør denne dag oplagt til de mange julegave og fødelsdagsindkøb. For dog ikke at lade pengene løbe løbsk og falde i en tillokkende markedsføringsfælde, har vi samlet en guide, hvorpå du kan få mest ud af Black Friday tilbud.

Det er nemt at lade sig rive med på dagen, da store gule skilte, reducerende procenter, og storslåede rabatter, giver anledning til at tro man sparer mange penge. Dette er dog ikke altid sandt, og det er derfor vigtigt, at man handler med omhu, for netop at udnytte de mange besparelser, som falder på Black Friday.

Forbered en indkøbsliste

For ikke at ende med at fylde hele indkøbskurven og komme hjem med flere ting man ikke nødvendigvis havde brug for, kan det være en fordel at forberede en indkøbsliste. Hermed ved man hvad man specifikt skal gå efter, hvilket også gøre det nemmere og hurtigere at få fat i tilbuddene så snart de begynder.

Black Friday er en dag hvor tilbuddene går hurtigt, og griber man ikke hurtigt til værks, kan man risikere at ens udsete gaveideer bliver udsolgt. Med en indkøbsliste bliver processen hurtigere, og man risikerer ikke at foretage for mange impulskøb.

Foretag grundig informationssøgning forinden

Undersøg de nuværende priser på produkterne god tid forinden. Nogle virksomheder har det med at forøge priserne lige op til Black Friday, for derefter at sætte dem ned med hvad der synes som store besparelser. Vær sikker på at du ikke køber noget til almindelig pris med faktisk gør en besparelse.

Har du undersøgt priserne på forhånd, er det også nemmere at finde frem til de butikker og hjemmesider hvor der udstedes den bedste rabat. Flere udbydere forhandler det samme, og sommetider kan der være stor prisforskel.

Lad dig ikke stresse

Det skal være sjovt at købe gaver og Black Friday er ment som en glædesdag. Lad dig derfor ikke stresse hvis du ikke når at få fat i alle de gode tilbud. Flere holder også cybermonday lige efter, og der er derfor rig mulighed for at få købt alt ind.

Previous article5 mandelgave ideer til børn og voksne
Next articleBesøg farvehandleren online når du skal bruge terrasseolie