PRODUKTINFORMATION
https://highonlife.dk/greens-by-high-on-life.html

Forbedret smag, duft og konsistens
Slut 2019 er vores populære Greens blevet endnu bedre.
Vi har forbedret smag, duft og konsistens til version 2.0. Ved at anvende kultiveret* og sprøjtetørret spirulina og chlorella, samt udelade lucernespirer er det lykkedes at skabe en forbedret og mildere smag. Ved at bytte mynten ud med pebermynte er duften og smagen også blevet mere frisk, samtidig med at pulveret er blevet væsentlig lettere at røre op i vand og juice

*(Kultiveret – dyrket i kildevand – lukket miljø uden tungmetaller.)

Ingredienser:
Økologisk hvedegræs
Økologisk byggræs
Økologisk chlorella
Økologisk spirulina
Økologisk brændenælde
Økologisk grønkål
Økologisk pebermynte

Opbevares tørt og køligt og uden direkte sollys.
En bøtte indeholder 200 gr.

Vi er faktisk kommet så godt i mål med smag og konsistens, at mit bud er, at langt de fleste fremadrettet blot vil indtage Greens oprørt i vand. Det betyder med andre ord, at dem som ikke brød sig om at drikke Greens rent i vand, nu formentligt godt ville kunne lide det. Det er trods alt noget lettere end at skal have produceret en grøn juice eller smoothie hver morgen!

Lettere at blande op
Det har altid været lidt bøvlet at blande op i vand og juice. Det er ovre nu, hvor plantedelene er langt mere findelte, så det hverken klumper eller føles lidt grov i munden har vi drikker Greens. Endnu en lille ting det gør, at det bliver lidt lettere at få sit daglige skud Greens.

Kvalitet, kvalitet, kvalitet
I High on Life har vi kun produkter af højeste kvalitet. Lige som ’Oil by High on Life’ har vi med vores ’Greens’ valgt de bedste ingredienser for at sikre den maksimale effekt. Clorella har brudt cellevæg for at sikre optimal optagelse. Hvedegræs og byggræs er eksempelvis fra New Zealand (dyrket i mineralrig jord) og alt er selvfølgelig testet for tungmetaller, pesticider, svampesporer og andre kontamineringer.

Dosering:
Anbefalet daglig dosis er 2-4 tsk. (3-6 gram). Indtages oprørt i vand, juice eller smoothies. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Produktet bør opbevares uden for sma børns rækkevidde.
Bør kun efter aftale med sundhedsrådgiver eller læge anvendes af gravide eller børn under 1 år.
Kosttilskud bør ikke erstatte sund og varieret kost.

Næringsindhold pr. 100 gram:
Energi 1314 Kj. / 314 Kcal.
Protein 34 g.
Kulhydrat 22 g.
Fedt 3,8 g.
Fibre 28 g.

Previous articleJuicekure
Next articleVACUCRAFT VC-025 TO-GO BEHOLDER