Når man lige har fået sig en Mercedes e klasse, så vil man gerne passe godt på den – så spørgsmålet er, om det er værd at bygge en carport. Jeg har undersøgt sagen, og deler i denne artikel hvad jeg har fundet ud af, så I andre bilejere kan tage en informeret beslutning.

Der er fordele og ulemper ved at have en carport.  Lad os starte med fordelene, da der ser ud til at være færre af dem efter min mening. Det rareste er, at din bil stadig er dækket mod nogle af de barske elementer fra vejret. Du undgår haglskader eller andet snavs på din bil og hvad du ellers vælger at opbevare i din carport Ved ikke at have en dør, der åbner og lukker som den gør i en garage, er det desuden mindre besværligt at sætte sig ind i bilen. Man går bare ud, åbner døren og kører afsted – fuldstændigt som var den ikke parkeret i en carport.

Jeg vil sige, at de fleste mennesker i dag har garager og det synes mere logisk end at have en carport. Nogle af ulemperne ved en carport er, at du ikke har et sikkert sted at sætte din bil for at undgå tyveri eller hærværk. Lagerplads i en carport er af samme grund langt mindre, medmindre du bygger et skabsområde. De fleste garager har ekstra plads til at hænge græsplæneudstyr eller cykler på væggen og / eller loftet. Carporte er åbne, så alle kan se din bil eller hvad du nu ellers opbevarer der. Der er også nogle der mener, at en carport ikke pynter på hjemmet. Selvom du er ekstremt organiseret, kommer en carport let til at se rodet ud – og den er altså lige udenfor dit hjem.

At have en carport kan enten gøre det lettere eller svære at sælge dit hjem. Det kommer fuldstændigt an på købers smag – nogle elsker carporte, andre kan ikke fordrage dem. Efter at have læst denne artikel, vil du sikkert kunne fremhæve fordelene og sælge til en merpris. At have en garage, der lukker bilen helt inde, ser dog ud til generelt at øge værdien af hjemmet.

Når det er sagt, så er der rigtigt mange penge at spare ved at bygge en carport frem for en garage. Står valget imellem at spare op til en garage i et år, eller bygge en carport her og nu, så er carporten helt sikkert vejen frem. Du har ikke lyst til at udskyde muligheden for at beskytte din bil – det vil altid være den forkerte vej at gå. Hvis du bygger et hjem med en carport, vil jeg foreslå, at du bygger caporten til et sted hvor du nemt kan lukke den af og lave en garage senere. På den måde kan du senere drage nytte af den ekstra sikkerhed og minddre risiko for tyveri eller hærværk.

Previous article10 Øjeblikke der Skriger på Champagne
Next articleIslagkage af din yndlings smoothies