Der er meget snak om klimaet i disse år. Det er der helt sikkert mange gode grunde til. Men indeklimaet er også vigtigt. Specielt der, hvor vi arbejder. Og desværre er der mange arbejdspladser, der døjer med et indeklima, der godt kunne være bedre. Et dårligt indeklima går nemlig ud over koncentrationen og produktiviteten, og så kan det være medvirkende årsag til irritationer og gnidninger blandt medarbejderne. Der kan heldigvis gøres noget ved det

Et befugtningsanlæg kan være den helt ideelle løsning. Ofte skyldes dårligt indeklima nemlig varm og tør luft. I lokaler, hvor der er maskiner, som afgiver varme, vil luften let blive udtørret og samtidig lidt for varm. Det dræner medarbejderne for energi og går ud over evnen til at skabe fokus. Men man kan faktisk tilføre luften fugt og i samme hug få temperaturen til at falde. Man slår med andre ord to fluer med et smæk med sådan en løsning. Og så er den endda billig i energi.

Smart løsning

Det smarte er, at man udnytter varmen fra maskinerne. I termodynamikkens første lov står der, at energien ikke kan forsvinde ud af et lullet system, den kan kun flytte sig. Hvis man blæser millioner af bittesmå vanddråber ud i en tør og varm luft, så vil den varme luft bruge energien på at få dråberne til at fordampe, og dermed kommer temperaturen til at dale. Det er ret smart tænkt, og det virker forbløffende godt.

Man vil altså kunne forbedre indeklimaet væsentligt, blot ved at blæse forstøvet vand ud i luften. For medarbejderne vil denne forbedring kunne mærkes hver eneste dag. Man får mere energi og større overskud, så gnidninger og irritationer forsvinder, samtidigt med at man producerer mere.

Få en mand ud at se på det

Man kan klikke sig ind hos airtecsolutions.dk. Her er der mulighed for at komme i kontakt med en konsulent, som kan komme ud at kigge på sagerne. Et befugtningsanlæg kan opsættes på flere måder. Har man eksisterende ventilationsskakter, så kan det opsættes der. Eller kan man opsætte et befugtningsanlæg direkte i rummet.

Previous articleVælg den rette træbeskyttelse
Next article4 ting i plastik, der rent faktisk er bæredygtigt