Jeg er en meget privat person, og kan bedst lide at holde mig for mig selv. Jeg har ingen ambitioner om at være mega rig og komme på forsiden af Forbes, eller blive en skuespiller som en masse mennesker så op til. Jeg er heller ikke vild med tanken om at have en masse magt: jeg kan slet ikke se mig selv som direktør i en virksomhed, og da slet ikke som præsident eller statsminister for et land. Der er bare slet ikke noget ved rampelyset der tiltaler mig, og hvis jeg blev tilbud det ud af det blå, ville jeg sige ”nej tak”. Så lidt siger det mig.

Der er dog et enkelt program i fjernsynet, som jeg ikke ville kunne sige nej til, at være en del af. Når du læser dette, så forventer du sikkert at det er et eller andet vildt eller brugbart. Der er masser af TV programmer hvor folk rejser verden rundt, eller får nogle helt unikke oplevelser, som man aldrig ville kunne få råd til uden en TV station i ryggen. Men nej, de ting siger mig heller ikke noget. Jeg ville ikke bytte mit privatliv og rolige livsstil for den slags. Det jeg ville være villig til at ofre det hele for, er noget meget mere personligt, relativt småt og sandsynligvis unikt.

Jeg ville nemlig elske at være med i et eller flere afsnit af Pyrus. Ja, julekalenderen med den ustyrlige nisse. Da jeg var barn, var det den absolut bedste ting ved hele December måned! Jeg sang med på alle sangene, og ville blive meget sur, hvis jeg ikke kunne få lov at se et afsnit. Hver dag i December var dedikeret til Pyrus og resten af de små nisser. Hver gang jeg så et afsnit drømte jeg om selv at være en del af eventyret. Jeg ville elske at hænge ud med Pyrus, og fortælle alle de andre nisser, hvorfor en nissehue burde ligne en kasket, og hvorfor slik var godt til morgenmad.

I virkeligheden ville det selvfølgeligt være anderledes. Jeg ville ikke rigtigt være på størrelse med en dukke, og jeg ville være omringet af kunstige juletræer. Men det ville stadig være en enorm oplevelse, og det ville helt sikkert sende mig tilbage til barndommen. Jeg føler at det ville være det tætteste jeg kunne komme på, at gøre en barndomsdrøm til virkelighed. For mig personligt, ville det være endnu større end at uddanne mig som astronaut og sætte mine fødder på månen, eller vinde en valgkamp og komme til at styre et land. Jeg vil bare lave ballade sammen med Pyrus, og være en del af juleglæden for børn i hele Danmark. Det er min drøm, og derfor er Pyrus det eneste TV show jeg ville være en del af.

Previous articleVegansk Cabonara Sauce
Next articleForedrag med Danmarks juicekonge Mads Bo (1 minut)