Folk er meget forskellige, og det betyder selvfølgelig at de har forskellige interesser og præferencer. Det gælder også, når det kommer til hvad man godt kan lide at lave i sin fritid, og hvad man går og dagdrømmer om. Nogle samler på frimærker, og drømmer om at have en imponerende samling, eller et specifikt frimærke. Andre nyder at få adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen med ekstrem fart, ved at kaste sig ud fra en flyvemaskine iklædt en faldskærm. Jeg mener ikke, at der findes en hobby, der er objektivt bedre, end en anden: alle har deres egne præferencer, og det er fantastisk i sig selv. Hvor kedelig ville verden ikke være, hvis alle gik op i nøjagtigt den samme ting? Vi ville hurtigt løbe før for ting at tale om. Men heldigvis er verden fyldt med forskellige mennesker med hvert deres syn på tingene.

For mig, er biler det, der bringer mig himmelsk glæde. Jeg føler nærmest at jeg svæver, når jeg kommer ind i en god og dyb samtale omkring biler med en anden entusiast. Verden omkring os forsvinder for et øjeblik, og jeg kan endda helt miste forbindelsen til min krop. Vi er bare hjerner der udveksler information omkring vores store passion. Selvom jeg har andre interesser, så har aldrig oplevet at tabe mig selv på samme måde, som når jeg taler om biler.

Det gode ved at være bidt af biler er, at jeg kan nyde min hobby hver evig eneste dag. Jeg skal ikke til at pakke en faldskærm, finde plads på et fly i en ledig weekend, og så kun nyde min rus i 30 sekunder. Jeg har den store fordel, at jeg hver morgen kan sætte mig ud i en brugt nissan og køre på arbejde. Det er lidt over en time, jeg tilbringer inde i min hobby! Og det er sådan min arbejdsdag starter – jeg kan ikke forestille mig en bedre start på dagen, og det giver mig al den energi jeg har brug for, for at komme igennem en lang arbejdsdag!

Specielt fordi jeg har endnu en køretur at se frem til, når dagen er ovre og jeg skal hjem igen. Jeg er heller ikke typen der bliver sur eller frustreret, hvis der er meget trafik. Jo mere trafik der er, jo længere tid tilbringer jeg i min bil, og det elsker jeg! Jeg har flere gange bare kørt rundt i et par timer, i stedet for at køre direkte hjem, fordi det er noget jeg finder underholdende. Mange vil bare hjem hurtigst muligt, så de kan tænde fjernsynet og blive underholdt der. Men jeg har ikke brug for fjernsynet for at føle mig underholdt: for mig, er bilen langt mere underholdende, så jeg tager mig gerne en omvej eller to på vej hjem.

Previous articleForedrag med Danmarks juicemester Mads Bo – Juicefest i Århus
Next articleDin Bil er Dit Slot og Du er Kongen