Hvis man har hus og have, så har man også nok at gøre, når vinteren går på hæld, og foråret melder sin ankomst, med fuglesang og blomster og grønt. Det er nok en travl tid i haven, men også en skøn tid. Foråret er nærmest en eksplosion af liv, som man kun kan komme i godt humør af. Man må ud at se og have fingrene i jorden. Og havemøblerne ska ud på terrassen. Her er det vigtigt at sørge for, at terrassen er klar til brug. Måske den skal have en gang olie, før den møbleres?

Når man skal købe terrasseolie, så er det vigtigt at man ved hvilken træsort, terrassen er bygget af. En god terrasseolie er nemlig ofte målrettet en bestemt træsort. Og det kan altid bedst betale sig at købe en i god kvalitet. Som med så meget andet her i livet, så spiller kvaliteten en afgørende rolle, også når det kommer til olie til terrassen. God kvalitet beskytter bedre og holder længere. Det bemærker man tydeligt, hvis man en gang har prøvet det billige alternativ.

Grundighed betaler sig også

Før man giver sin terrasse olie, så er det vigtigt at de bliver renset godt af. Man starter med at overrisle den med vand, enten med en vandkande eller med haveslangen. Så skal der påføres terrasserens. Når det har virket så længe som anvist på emballagegen, så skal terrassen renses af. Brug gerne en kost, så du får skrubbet godt igennem. Herefter spules med vand fra haveslangen, så alt skidtet kommer væk. Er der stadig pletter, så gentag proceduren, men ellers er det tid til olien. Påfør først med pensel inde ved huset og arbejd dig så udefter med rulle.

Fagfolk i webshoppen

Hos decofarver.dk er der personale, som har forstand på farver, olier og maling. Her kan du også finde de bedste mærker af terrasseolie. Det er vigtigt, at du får det smukkeste resultat ud af dine anstrengelser, så spørg endelig, hvis der er noget, du er i tvivl om. Du vil altid får et kvalificeret svar fra det kyndige personale.

Previous articleGuide: Sådan får du mest ud af Black Friday tilbudene
Next articleSyng af hjertets lyst fra 19. Udgave af Højskolesangbogen