Alle mennesker er unikke, og har deres helt eget syn på verden. Den måde vi ser og tilgår verden på, er ofte det vi kalder for vores ”attitude”. Det er vores filter, vores tolkning af det der sker omkring os. Vi er ikke i stand til at se den objektive virkelighed, fordi alting går igennem dette filter. Men filteret hjælper os til gengæld med at se hvad der er vigtigst for os. Det skiller støjen fra, og gør det nemmere at navigere hen imod de ting, der er vigtige i vores liv.

Der er nogle mennesker hvis attitude er kompatibel med din, og der er andre, hvor attituderne slet ikke passer sammen. Du har sikkert prøvet at være i skænderier med den sidste slags: det er som om I ikke taler samme sprog, og I bliver aldrig enige. Når man derimod snakker med nogen, der har en attitude meget lig ens egen, så er det nærmest magisk. Man ved præcis hvad den anden snakker om, og kan nærmest forudsige hvad de vil synes om et emne, før man har bragt det op.

Når folk der har den samme attitude bruger tid sammen, og måske begynder at arbejde på et fælles projekt eller mål, så sker der fantastiske ting. Fordi man ser verden på den samme måde, og arbejder sig hen imod mål, der passer med den anden persons, så opnår man en ekstrem form for produktivitet. Det er også i den slags situationer, at man opbygger nogen af de tætteste og mest meningsfyldte venskaber. De mennesker der deler din attitude, er folk der kan se dig for hvem du virkelig er, og kan lide hvad de ser. De kender dit fulde potentiale, og vil støtte dig i at opnå det.

Så hvordan finder man disse mennesker? Det handler faktisk om to ting: for det første skal du have plads i din sociale cirkel til dem, og for det andet skal du formå at tiltrække dem. I begge tilfælde, er det tøj du har på, faktisk en af de mest effektive brikker. Hvis du begynder at klæde dig på en måde, der bekræfter din attitude, så vil det fungere som en magnet. Det kan være du vælger at klæde dig i Replay jeans og en softshell jakke. Det vil skubbe de mennesker væk, hvis attitude overhovedet ikke er kompatibel med din, og tiltrække de mennesker, der deler din attitude. Mange er bange for at begynde at kommunikere deres attitude så tydeligt og ærligt ud, fordi det at skubbe mennesker væk lyder uhyggeligt. Det er det også: men husk på, hvis folk ikke kan lide dig når du viser din sande attitude, så var det aldrig dig, de kunne lide. De kunne lide deres forestilling om hvem du er, fordi du aldrig lod dem tro andet.

Previous articleSådan Automatiserede Jeg Min Markedsføring og Fordoblede Indtægten
Next articleDe fem bedste tasker til kvinden