Når det kommer til champagne, kan det være godt at have sine undskyldninger klar. Ikke så meget for de ting man har gjort efter champagnen er blevet drukket – men derimod undskyldninger for at drikke mere af den herligt boblende væske. Så hvad er nogle gode grunde til at hive en god flaske frem? Vi har fundet på 10 gode grunde til dig, så du ikke behøver bryde hovedet med det, og i stedet kan nyde det kolde glas Dom Perignon du har i hånden.

1. Bryllupsdagen

Alle gode bryllupper her champagne på bordet. For nogle er det så vigtigt, at en stor del af budgettet til brylluppet går til den dyreste flaske champagne de kan finde. Det synes vi er helt okay – en god flaske Moet Champagne går nemlig perfekt til den lækre kage der også typisk serveres til bryllupper.

2. Fødselsdage

En fødselsdagsfest er en anden god grund til at drikke champagne! Det gode ved fødselsdage er at du selv har en hvert eneste år, og at du også kan finde champagne frem til alle fødselsdage for familie og venner!

3. Forfremmelser

Når man har gjort det godt på arbejdet, bliver man typisk rost med en forfremmelse. Man er allerede oppe at køre – så hvorfor ikke gøre det endnu bedre at poppe proppen på en god flaske champagne?

4. Ferier

I danmark her vi masser af ferier og helligdage. Om det er påske, jul eller nytår så er det altid den perfekte undskyldning til at finde isspanden frem og fylde den med forskellige flasker champagne.

5. Når livet er godt

Nogle gange er det hverken en højtid eller noget som helst andet, men det føles alligevel som om livet er værd at fejre. Sæt pris på den gode hverdag med et boblende glas champagne, og gør den gode dag endnu bedre.

6. Når du har lyst til champagne

Man behøver ikke altid en undskyldning for at gøre noget man godt kan lide. Hvis ud har lyst til champagne, og ingen af de andre ting på denne liste kan bruges, jamen så drik den fordi du har lyst.

7. Gør det for boblerne

Hvem kan ikke lide bobler? Vi tager boblebade, og når vi er syge bilder vi os selv ind at boblerne i colae’en er god for vores mave. En flaske champagne har millioner af bobler – åben den og nyd dem!

8. Afslapning

Champagne minder os om de stunder hvor vi har gjort det virkelig godt. De fleste fejringer i vores liv er knyttet til smagen og følelsen af champagne på tungen. Hvis du er lidt presset, jamen så læn dig tilbage og slap af, og lad de gode minder blive løftet op af boblerne.

9. Maden kræver det

Hvis der er lækker mad på bordet, så fortjener den da at blive komplimenteret med en god flaske champagne. Særligt god mad fra havet, eller en rigtig god ost, skriger efter at blive parret op med en god flaske champagne.

10. Du trænger til at drikke

Nogle gange har man bare lyst til at drikke, og mærke den varme følelse af beruselse komme over kroppen. Hvorfor gøre dette med billige øl eller dårlig sprut, når en flaske champagne giver den samme effekt – og du kan nyde hvert øjeblik af det?

Previous articleSkønhed kommer indefra
Next articleFordele og Ulemper ved at Bygge en Carport